Investeren in een incassoproces

CollectMasters heeft ervoor gekozen te investeren in een incassoproces met als doel een korte doorlooptijd van uw openstaande factu(u)r(en). Het incassoproces van CollectMasters, genaamd “NOA”, is ingericht om een transparant resultaat te krijgen binnen 4 weken. Wij bieden volledige inzage in uw dossier en door onze automatisering zijn uw dossiers indien volledig geïncasseerd ook binnen 24 uur financieel met u afgerekend. Naast onze decennia lange ervaring op de incassomarkt biedt ons programma volledige ondersteuning met iDEAL en is al onze communicatie met uw debiteuren ondersteund door SMS, e-mail en telefoon.

Concreet bieden wij u een incasso oplossing waarbij binnen 30 dagen de hoofdsom op uw rekening dient te staan. Naast onze decennia lange ervaring op de incassomarkt biedt ons programma volledige ondersteuning met iDEAL en is al onze communicatie met uw debiteuren ondersteund door SMS, e-mail en telefoon. Concreet bieden wij u een incasso oplossing waarbij binnen 30 dagen de hoofdsom op uw rekening dient te staan.

Van debiteurenbeheer tot incassoprocedure

Met juridische ondersteuning doelen wij niet alleen op het feit dat wij u kunnen bijstaan op het moment dat er een juridische kwestie ontstaat bij het innen van uw facturen, maar ook dat wij samen met u een gerechtelijke procedure kunnen opstarten tegen uw wederpartij.

Het voordeel van CollectMasters als finance process partner is dat wij het hele debiteurentraject voor u kunnen uitvoeren, van 1e factuur tot executie van een eventueel te verkrijgen vonnis: Debiteurenbeheer – incassoprocedure na debiteurenbeheer en indien nodig/gewenst, gaan wij als uw juridische partner gerechtelijk de vordering incasseren.

Vrijblijvend contact opnemen

Met ons online facturatie programma “NIKKI” en onze incassocontracten zijn wij ingericht om uw volledige facturatie proces ‘in bulk’ over te nemen.

NIKKI factureert maandelijks/per kwartaal/wekelijks of zelf dagelijks uw nota’s via email en incasseert via iDEAL. Het unieke aan NIKKI is dat zij dagelijks monitort of betalingen uitblijven of niet.

NIKKI heeft als achterban een team van debiteurenbeheerders die dagelijks uw transacties monitoren en voor u in gesprek gaan met uw debiteur indien betalingen uitblijven. Een proces waarbij klantrelatie voorop zal staan en uw proces volledig is geborgen. Middels onze automatische incassocontracten zijn wij in staat snel uw geld te innen en rust te bieden in uw financiën.

Relaties die CollectMasters reeds ondersteunt met NIKKI zijn bijvoorbeeld bedrijven die abonnementen innen of maandelijks huren incasseren. Wij bedienen ook een grote groep (sport)verenigingen in het land met het innen van de contributies.
CollectMasters is al jaar en dag partner van diverse toonaangevende ondernemingen, waaronder energieleveranciers, telecomaanbieders, grote uitzendorganisaties, hetgeen maakt dat CollectMasters op een zeer breed vlak inzetbaar is voor zowel kleine, middelgrote en grote ondernemingen.
In een eerste gesprek zullen wij u onze werkwijze en kostenstructuur uitleggen en zullen wij met u bespreken op welke manier wij het best aan uw wensen kunnen voldoen.